SponsoringHoe kunt u ons sponsoren?

De RSK biedt u verschillende mogelijkheden om de vereniging te sponsoren. Als particulier of bedrijf kunt u voor een laag bedrag een grote groep studenten bereiken via bijvoorbeeld de website of het verenigingsblaadje. Door ons te sponsoren bereikt u een groep van circa 65 studenten tussen de 18 en 25 jaar oud. Deze studenten vormen mogelijk uw doelgroep of/en zijn wellicht uw toekomstige werknemers. Wij zullen het zeer op prijs stellen als u onze sponsor zou willen zijn.

De sponsormogelijkheden van de RSK zijn:

1. Op de website

De website wordt gemiddeld 250 keer per dag bezocht. Naast de algemene informatie over de RSK communiceren de leden met elkaar via het forum. Voor adverteerders een aantrekkelijk platform voor een interessante doelgroep.

2. In het verenigingsblad

Het verenigingsblad van de RSK 'de ZIN' komt 6 keer per jaar uit. Het bevat foto's en artikelen van en voor (oud)RSK'ers. Het A5-formaat verenigingsblaadje wordt goed gelezen door de leden waardoor dit een makkelijke en effectieve adverteerplek voor u als bedrijf kan zijn.

3. In de verenigingsmail

De verenigingsmail wordt n keer in de twee weken naar alle leden verzonden. In deze mail staat belangrijke informatie van het bestuur, de commissies en de activiteiten alsmede de verjaardagen van de leden en de agenda van de vereniging.

4. Andere sponsormogelijkheden

Heeft u andere ideen of wilt u ons sponsoren door een combinatie van de hierboven genoemde opties dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan in overleg met u een uniek sponsorcontract opstellen dat aan uw wensen voldoet.

Contact

U kunt contact opnemen met de sponsorcommissie van de RSK via: sponsorcie[at]rskenschede.nl
 
RSK Enschede - 2019