Kamers

Kamers

Ga je studeren of ben je student in Enschede? Op deze pagina kun je een oproep voor een kamer plaatsen. De RSK heeft ook verschillende RSKhuizen waar regelmatig kamers vrij komen. Neem contact op met onze kamercommissaris Ebel-Jan Snoeijer, , voor tips bij het kamer zoeken of een actueel overzicht van het kameraanbod.

Op het moment kan het zijn, door de grote vraag, dat er niet heel veel kamers in RSK huizen vrij zijn. Als alternatief kan je proberen bij andere kamerzoek sites te kijken(bijvoorbeeld kamernet), of zelf iets op te zetten, bijvoorbeeld door te reageren op woningen bij sociale verhuurders als Domijn en de Woonplaats, of bij leegstandsbeheer(FMT).

Advertentie plaatsen voor een kameraanbod > >
Advertentie plaatsen voor een kamervraag > >

Kamers: aanbod

aanbod
Aangeboden door: Harry
Adres vrijkomende kamer: Edisonstraat, 13
Aantal kamers: 1
Kamer vrij per: 09 augustus 2017
Prijs per maand: € 275
Voorkeur geslacht: geen voorkeur
Een leuke kamer in het oosten van Enschede.
De kamer is ongeveer 12m2 kost ongeveer 275 incl servicekosten. De UT is ongeveer 25 min het centrum 10min en Saxion 15min fietsen.
Op dit moment wonen er 5 heren. Er is een gezamenlijke badkamer, WC en keuken.

De kamer is per direct beschikbaar.

Kamers: vraag

vraag
Gevraagd door: Niels
Leeftijd: 21
Wil kamer per: 08 januari 2017
Prijs per maand: € 300
Geslacht: man


Ik ben 21 jaar en kom uit Moerkapelle (in Zuid-Holland uit de buurt van Rotterdam).
Tijdens mijn HBO-studie civiele techniek ben ik lid geweest bij NSR.
Vanaf september hoop ik een pre-master volgen om vervolgens een master civel engineering and management te doen aan de universiteit Twente. Ik had een voorlopige kamer maar door een regeling bij de gemeente mag de kamer niet verhuurd worden. Ik ben dus dringend opzoek naar een kamer! zoekt u nog een huisgenoot of weten adres van wie ik de kamer kan huren hoor ik het graag!U kunt me bereiken op 0627330480 of nielsvv1@live.nl
vraag
Gevraagd door: Sandra
Leeftijd: 21
Wil kamer per: 06 september 2017
Prijs per maand: € 300
Geslacht: Geslacht:
vraag
Gevraagd door: Gerhard Berman
Leeftijd: 21
Wil kamer per: 31 juli 2017
Prijs per maand: € 250
Geslacht: man
Hallo allemaal,

Ik ben Gerhard Berman, 21 jaar en net klaar met de bachelor BMT aan de UT. Ik ben nu van plan om tijdens mijn master BME (ook op de UT) op kamers te gaan. De bedoeling is dan om rond september-oktober daar te gaan wonen.

Ik ben op zoek naar een kamer in een huis met christelijke/reformatorische huisgenoten, vandaar de oproep hier bij de RSK. Zelf zit ik al wel bij een andere reformatorische studentenvereniging, dus ik kan niet garanderen dat ik ook bij RSK terechtkom... ;)
Ik hoor graag wat jullie voor mogelijkheden hebben!

Met vriendelijke groeten,
Gerhard Berman
RSK Enschede - 2017