Kamers

Kamers

Ga je studeren of ben je student in Enschede? Op deze pagina kun je een oproep voor een kamer plaatsen. De RSK heeft ook verschillende RSKhuizen waar regelmatig kamers vrij komen. Neem contact op met onze kamercommissaris Ebel-Jan Snoeijer, , voor tips bij het kamer zoeken of een actueel overzicht van het kameraanbod.

Op het moment kan het zijn, door de grote vraag, dat er niet heel veel kamers in RSK huizen vrij zijn. Als alternatief kan je proberen bij andere kamerzoek sites te kijken(bijvoorbeeld kamernet), of zelf iets op te zetten, bijvoorbeeld door te reageren op woningen bij sociale verhuurders als Domijn en de Woonplaats, of bij leegstandsbeheer(FMT).

Advertentie plaatsen voor een kameraanbod > >
Advertentie plaatsen voor een kamervraag > >

Kamers: aanbod

aanbod
Aangeboden door: Lucas
Adres vrijkomende kamer: Diezestraat 53
Aantal kamers: 1
Kamer vrij per: 29 maart 2019
Prijs per maand: € 251
Voorkeur geslacht: geen voorkeur
Hoi!

Binnenkort komt er een mooie kamer bij ons vrij. De kamer is 12m2 groot.
Het huis heeft een gezamelijke ruime keuken, grote woonkamer, wc, douche, tuin en schuurtje.

Je komt samen te wonen met drie jongens (20, 21, 21 jaar) die aan de UT studeren waarvan er twee christelijk zijn. Doordeweeks eten we bijna altijd samen. Af en toe kijken we een film samen of drinken we 's avonds gezellig een biertje.

Op ruim 100m zit een winkelcentrum met een Dirk en AH, verder zit de UT op 9 minuten afstand en het Saxion is 13 minuten fietsen.

Heb je interesse? Stuur ons dan een berichtje zodat we kunnen kennismaken.

Kamers: vraag

vraag
Gevraagd door: Hannan van Rooij
Leeftijd: 18
Wil kamer per: 01 juli 2019
Prijs per maand: € 280
Geslacht: vrouw
Hai!

Ik kom volgend jaar studeren in Enschede aan de UT en ben op zoek naar een kamer in een christelijk huis. Heeft er iemand nog een plekje over? :)

Groetjes
RSK Enschede - 2019