Kamers

Kamers

Ga je studeren of ben je student in Enschede? Op deze pagina kun je een oproep voor een kamer plaatsen. De RSK heeft ook verschillende RSKhuizen waar regelmatig kamers vrij komen. Neem contact op met onze kamercommissaris Ebel-Jan Snoeijer, , voor tips bij het kamer zoeken of een actueel overzicht van het kameraanbod.

Op het moment kan het zijn, door de grote vraag, dat er niet heel veel kamers in RSK huizen vrij zijn. Als alternatief kan je proberen bij andere kamerzoek sites te kijken(bijvoorbeeld kamernet), of zelf iets op te zetten, bijvoorbeeld door te reageren op woningen bij sociale verhuurders als Domijn en de Woonplaats, of bij leegstandsbeheer(FMT).

Advertentie plaatsen voor een kameraanbod > >
Advertentie plaatsen voor een kamervraag > >

Kamers: aanbod

aanbod
Aangeboden door: Melcher
Adres vrijkomende kamer: Mercuriusstraat 15
Aantal kamers: 1
Kamer vrij per: 31 januari 2019
Prijs per maand: € 220
Voorkeur geslacht: geen voorkeur
Beste kamerzoeker,

Vanaf eind januari komt er een kamer vrij in Het Tribunaal. Het gaat om een zolderkamer van ongeveer 14 vierkante meter.
Deze kamer moet ongeveer 220 euro per maand gaan kosten. Met in totaal 11 inwoners (3 vrouwen en 8 mannen) zijn wij met recht het grootste verenigingshuis van de RSK.
Doordeweeks wordt er meestal door een huisgenoot gekookt waarna we met z'n allen van de maaltijd genieten.
Wanneer de klok acht uur slaat verzameld iedereen zich voor de buis waar we het journaal kijken onder het genot van een warme kop koffie of thee.
Het volgen van het journaal is belangrijk om onze wijsheid op peil te houden, want naast het grootste huis zijn wij ook het wijste huis van de vereniging!
Zou jij het iets vinden om bij ons te komen wonen en onze wijsheid te vergroten? Schrijf snel een mailtje, dan kunnen we een afspraak maken :)
aanbod
Aangeboden door: Peter
Adres vrijkomende kamer: Padangstraat 20
Aantal kamers: 1
Kamer vrij per: 01 januari 2019
Prijs per maand: € 220
Voorkeur geslacht: man
Vanaf het nieuwe jaar hoop ik in een andere kamer te bivakkeren, en ga dus deze kamer verlaten. Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe bewoner in dit NSE huis. Er zitten nu 5 NSE broeders, met z'n zessen in totaal dus, en het is een gezellig huis waarin (speciaal)bier bovenaan staat.

De kamer zelf is ruim 6 m^2, maar heeft wel een ingebouwde klerenkast. Verder staat er een hoogslaper waar gemakkelijk een bureau onder past. Bovendien heb je beschikking tot een wastafel, wat heel chill is. Prijs is iets minder dan 220 inclusief GWE.

Mocht je dus op zoek zijn naar een (tijdelijke) kamer in een gezellig huis, vergeet dan vooral niet contact op te nemen.

Groetjes, Peter

Kamers: vraag

Op dit moment is er geen vraag
RSK Enschede - 2018