Kamers

Kamers

Ga je studeren of ben je student in Enschede? Op deze pagina kun je een oproep voor een kamer plaatsen. De RSK heeft ook verschillende RSKhuizen waar regelmatig kamers vrij komen. Neem contact op met onze kamercommissaris Ebel-Jan Snoeijer, , voor tips bij het kamer zoeken of een actueel overzicht van het kameraanbod.

Op het moment kan het zijn, door de grote vraag, dat er niet heel veel kamers in RSK huizen vrij zijn. Als alternatief kan je proberen bij andere kamerzoek sites te kijken(bijvoorbeeld kamernet), of zelf iets op te zetten, bijvoorbeeld door te reageren op woningen bij sociale verhuurders als Domijn en de Woonplaats, of bij leegstandsbeheer(FMT).

Advertentie plaatsen voor een kameraanbod > >
Advertentie plaatsen voor een kamervraag > >

Kamers: aanbod

aanbod
Aangeboden door: Gerhard Berman
Adres vrijkomende kamer: Mercuriusstraat 36
Aantal kamers: 1
Kamer vrij per: 01 februari 2019
Prijs per maand: € 250
Voorkeur geslacht: man
Per begin februari komt mijn kamer in het huis M36 vrij. De kamer van 11 m2 is in een christelijk studentenhuis met nog 4 heren, 2 RSK'ers en 2 NSE'ers. De kamer beschikt over een grote inloopkast (ca. 3 m2) en eigen wastafel. Het huis ligt in een rustige straat in de wijk Twekkelerveld, op kruipafstand van meerdere RSK-huizen en vlakbij de universiteit. Zowel het centrum van Enschede als het centrum van Hengelo zijn op ongeveer een kwartier fietsafstand.

Indien gewenst kunnen enkele meubels (bed, kledingkast, plafondlamp en fauteuil) worden overgekocht.

Kamers: vraag

Op dit moment is er geen vraag
RSK Enschede - 2019